duminică, 28 august 2011

Zilele Turzii 2011

Aseară, mii de persoane au invadat centrul municipiului Turda, la prima seară din cadrul Zilelor Municipiului Turda, manifestare devenită deja tradiţională şi care se organizează la fiecare final de august. dacă unii au stat la mese, distrându-se şi consumând produsele puse la dispoziţie de comercianţi, alţii au preferat locurile de distracţie, iar o mare parte au stat în preajma scenei, pentru a urmări evoluţiile interpreţilor anunţaţi pentru prima seară.

Dacă iubitorii muzicii populare s-au delectat pe acordurile lui Marius Ciprian Pop, seara a aparţinut în totaliotate fanilor muzicii pop&dance.

Mai întâi, pe scenă au urcat Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz, într-un trio care a încins atmosfera. Suficient de tare pentru următoarea apariţie scenică de excepţie, Alex Velea, care a făcut un show de zile mari, spre încântarea fanilor care au cântat alături de el şi l-au răsplătit cu ropote de aplauze şi cu strigăte de susţinere.

În final, Samantha Fox le-a readus aminte turdenilor de cea care în anii '80-'90 făcea furori în topurile mondiale ale muzicii, cu 4 milioane de albume vândute. "Touch Me" a fost invitaţia pe care a lansat-i, muzical, Samantha Fox pentru cei prezenţi la concert. (preluare GEFLO )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu